Utiliza este identificador para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/24207
Títulos: Association between dietary fibre intake and fruit, vegetable or whole-grain consumption and the risk of CVD: Results from the PREvención con DIeta MEDiterránea (PREDIMED) trial
Autores/as: Buil-Cosiales, P.
Toledo, Estefanía
Salas-Salvadó, Jordi
Zazpe, I.
Farràs, M.
Basterra-Gortari, F.J.
Díez-Espino, Javier
Estruch, Ramón
Corella, Dolores
Ros, Emilio
Martí, Amelia
Gómez-Gracia, Enrique
Ortega-Calvo, M.
Arós, Fernando
Moñino, M.
Serra-Majem, Lluis 
Pinto, Xavier
Lamuela-Raventós, R.M.
Babio, Nancy
González, José I.
Fitó, Montse
Martínez-González, Miguel Ángel
Clasificación UNESCO: 3206 Ciencias de la nutrición
32 Ciencias médicas
Palabras clave: CVD
Primary prevention
Dietary fibre
Fruits
Vegetables
Fecha de publicación: 2016
Resumen: Prospective studies assessing the association between fibre intake or fibre-rich food consumption and the risk of CVD have often been limited by baseline assessment of diet. Thus far, no study has used yearly repeated measurements of dietary changes during follow-up. Moreover, previous studies included healthy and selected participants who did not represent subjects at high cardiovascular risk.
URI: http://hdl.handle.net/10553/24207
ISSN: 0007-1145
DOI: 10.1017/S0007114516002099
Derechos: by-nc-nd
Aparece en la colección:Artículos

Archivos en este elemento:
Archivo Descripción TamañoFormato 
Association_between_dietary.pdf451,03 kBAdobe PDFObserva/Abre
Muestra el registro completo del elemento

Citas SCOPUSTM   

19
actualizado el 26-nov-2018

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

18
actualizado el 27-nov-2018

Vista de página(s) 10

3
actualizado el 26-nov-2018

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.