Utiliza este identificador para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/19127
Títulos: Dietary Fat Intake and the Risk of Depression: The SUN Project
Autores/as: Sánchez-Villegas, Almudena 
Verberne, Lisa
de Irala, Jokin
Ruiz-Canela, Miguel
Toledo, Estefanía
Serra-Majem, Lluis 
Martínez-González, Miguel Ángel
Clasificación UNESCO: 3206 Ciencias de la nutrición
Palabras clave: Depression
Diet
Fat
SUN Proyect
Fecha de publicación: 2011
Resumen: Emerging evidence relates some nutritional factors to depression risk. However, there is a scarcity of longitudinal assessments on this relationship. Objective: To evaluate the association between fatty acid intake or the use of culinary fats and depression incidence in a Mediterranean population
Emerging evidence relates some nutritional factors to depression risk. However, there is a scarcity of longitudinal assessments on this relationship. Objective: To evaluate the association between fatty acid intake or the use of culinary fats and depression incidence in a Mediterranean population
URI: http://hdl.handle.net/10553/19127
DOI: 10.1371/journal.pone.0016268.
Derechos: by-nc-nd
Aparece en la colección:Artículos

Archivos en este elemento:
Archivo Descripción TamañoFormato 
Dietary_fat_intake_risk.pdf179,53 kBAdobe PDFObserva/Abre
Muestra el registro completo del elemento

Citas SCOPUSTM   

89
actualizado el 31-jul-2018

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

77
actualizado el 12-ago-2018

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.