Utiliza este identificador para citar o vincular este elemento: http://hdl.handle.net/10553/19010
Títulos: Dietary fat intake and quality of life: the SUN project
Autores/as: Ruano-Rodríguez, Cristina 
Henríquez Sánchez, Patricia 
Bes-Rastrollo, Maira
Ruiz-Canela, Miguel
López del Burgo, Cristina
Sánchez-Villegas, Almudena 
Clasificación UNESCO: 3206 Ciencias de la nutrición
Fecha de publicación: 2011
Resumen: Background: Few studies have related nutritional factors with quality of life in healthy populations. The purpose of the study was to assess whether dietary fat intake is associated to mental and physical quality of life. Methods: This analysis included 8,430 participants from the SUN (Seguimiento Universidad de Navarra) Project.
Background: Few studies have related nutritional factors with quality of life in healthy populations. The purpose of the study was to assess whether dietary fat intake is associated to mental and physical quality of life. Methods: This analysis included 8,430 participants from the SUN (Seguimiento Universidad de Navarra) Project.
URI: http://hdl.handle.net/10553/19010
DOI: 10.1186/1475-2891-10-121
Derechos: by-nc-nd
Aparece en la colección:Artículos

Archivos en este elemento:
Archivo Descripción TamañoFormato 
Dietary_fat_intake.pdf250,7 kBAdobe PDFObserva/Abre
Muestra el registro completo del elemento

Citas SCOPUSTM   

17
actualizado el 26-nov-2018

Citas de WEB OF SCIENCETM
Citations

17
actualizado el 27-nov-2018

Google ScholarTM

Verifica

Altmetric


Los elementos en ULPGC accedaCRIS están protegidos por derechos de autor, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.